Який апарат відмиє ваш автосервіс до ідеального блиску

29 апреля 2024, 14:20
Автор: Автомания

Уявіть: кожен день одного з автосервісів у Києві починався і закінчувався спробами відмити старі плями від мастила, які вже здавалося стали частиною інтер'єру. Все змінилося, коли власник вирішив спробувати чудо-апарат Kärcher. Результати були вражаючими: чисті підлоги, інструменти, навіть місця, до яких було важко дістатися.

Тож, давайте з'ясуємо, який пристрій від Kärcher зможе відмити ваш автосервіс до ідеального блиску.

Чому Kärcher для вашого автосервісу

Від першого враження залежить все. Тому в автосервісах чистота — це зобов'язання перед клієнтами. І якщо раніше треба було звертатися до професійних клінерів, сьогодні власники автомайстерень можуть придбати апарати високого тиску, які пропонує компанія Kärcher, і забути про бруд. Вони видаляють стійкі забруднення, як от мастило, заощаджуючи ваш час та зусилля. 

Апарати високого тиску без підігріву води 

Компактні та ергономічні апарати Kärcher HD ідеально підходять для автосервісів, де потрібна мобільність. Легко завантажуються в автомобіль або переміщуються між поверхами, а також забезпечують незалежність там, де немає доступу до води або електрики.

Апарати високого тиску з підігрівом води 

Гаряча вода не тільки ефективніше розм'якшує і розчиняє бруд, але й скорочує час висихання, забезпечуючи до 35% економії часу. Крім того, гаряча вода знищує мікроби, зменшуючи потребу в дезінфікуючих засобах і таким чином захищаючи навколишнє середовище та зменшуючи витрати.

Як працює апарат високого тиску

Наприклад, для автосервісу підійде аппарат високого тиску без підігріву води HD 6/15 M. Він підсилює тиск до високих рівнів, дозволяючи струменю води усувати забруднення з поверхонь. Вода нагнітається через осьовий насос із трьома поршнями, виготовленими з міцної латуні. Модель HD 6/15 M можна використовувати як у вертикальному, так і в горизонтальному положеннях. 

Отже, високотискова мийка Kärcher здатна до блиску відмити ваш автосервіс, що робить її ідеальним помічником у бізнесі. 



СЕЙЧАС ЧИТАЮТ