Volkswagen Touareg 2024: на крок ближче

11 декабря 2023, 12:22
Автор: Автомания

2022-й став найскладнішим роком в новітній історії України, що не могло не позначитися на продажах нових авто, які відчутно просіли. Втім уподобання вітчизняних автомобілістів залишилися практично незмінними – це легковики брендів Toyota, Renault, Skoda, Hyundai і Volkswagen. Зокрема, автомобілі останньої марки різні статистичні джерела розміщують на 3-тє, 4-те і 5-те місце, проте загалом позиція «Фольксваген» в чільній п’ятірці не викликає жодних сумнівів. Тож цілком зрозумілою є цікавість українців до нових або ж оновлених моделей німецького концерну, включаючи преміальний сегмент. Про одну із них – Новий Volkswagen Touareg 2024 – варто розповісти детальніше.

Отже, Новий VW Touareg 2024 – який він? Оновлена модель, яку пропонують у бензиновій та дизельній версіях потужністю 340 к. с. ( TFSI двигун) , зазнала доволі помітних змін та покращень і зовні, й усередині. Йдеться насамперед про передню частину: кросовер отримав повністю нові матричні фари (за версією виробника – одні з найкращих у світі), а його решітку радіатора та повітрозабірник збільшили. Ліхтарі відтепер займають усю ширину кузова, а передній молдинг між фарами й фірмове лого на задніх дверцятах можуть похизуватися LED-підсвічуванням. Діаметр нових колісних дисків – від 19 до 22 дюймів.

Про салон теж не забули. Авто отримало модернізовані мультимедіа-систему та віртуальну приладову панель, об’єднані в єдину цифрову консоль Innovision Cockpit, керовану дотиком або жестами, підсвітку Ambience дворівневу із 30-ма різними кольорами. Серед іншого з’явилася підтримка безпровідних систем Apple CarPlay та Android Auto  і можливість налаштувати домашній екран під себе та запрограмувати кнопки для функцій та ярликів.

Ну хіба таке авто може не сподобатися? Можливо, ви вже навіть захотіли його придбати? Хай там як, а щоб сформувати об’єктивну думку, краще один раз побачити його наживо, а то й сісти за кермо, ніж сто разів почути. 

І у вас є така можливість! Усе, що потрібно, – завітати до дилерського центру «Інтер Авто Центр» у Житомирі, що входить до Холдингу GM GROUP. Безкоштовний тест-драйв, який можна пройти тут у зручний для вас час, стане чудовим шансом насолодитися й власноруч перевірити всі фішки та переваги, які пропонує Новий Volkswagen Touareg 2024. Після цього вам буде значно простіше прийняти рішення про покупку, яка разом з GM GROUP гарантовано буде вигідною!



СЕЙЧАС ЧИТАЮТ