Швидкісні літні шини Continental SportContact 7

26 февраля 2023, 13:41
Автор: Автомания

Кожна нова модель, розроблена майстрами німецького шинного бренду, має вищі їздові характеристики, ніж попередні. Щоб досягти такого результату, виробник невпинно вдосконалює та покращує свої технології, модернізує обладнання, вносить зміни до формул полімерних сумішей. В експерименти та науково-дослідну діяльність компанія інвестує величезні суми. Не дивно, що найчастіше продукція бренду належить до категорії преміум. Літні шини Continental SportContact 7 не є винятком. Вони були спроектовані за допомогою сучасних комп'ютерних технологій, які дозволили створити ідеальний за всіма параметрами дизайн. Покришки рекомендовані власникам потужних спортивних авто, оскільки демонструють відмінну стійкість та керованість на високій швидкості.

Докладніше про будову та можливості шини Continental SportContact 7

Головними перевагами моделі можна назвати відмінну розгінну динаміку, курсову стійкість та гальмівну ефективність. Багато в чому ці властивості є результатом того, що шини отримали низький профіль. Майже всі розмірності, що надійшли у продаж, мають профіль заввишки від 35% до 45%. Спеціалісти інтернет-магазину Guma.ua додали до каталогу найактуальніші для українців типорозміри з посадковими діаметрами 18-22 дюйми. Швидкісні індекси досягають максимальних значень: W та Y, що відповідає 270 та 300 км/год.

Низький профіль надає шинам Continental SportContact 7 відмінні спортивні характеристики, оскільки забезпечує чудовий контакт із дорожньою поверхнею. Однак автомобілістам варто пам'ятати про обмеження, що накладають такі покришки. Основне полягає в тому, що низькопрофільну гуму не можна застосовувати для їзди по пухкій поверхні, розбитому асфальту, ґрунтовим дорогам і глибоким калюжам. Також вони можуть створювати додаткове навантаження на підвіску, тому даному вузлу будуть потрібні регулярні перевірки та при необхідності ремонт.

Протекторний малюнок шини має оптимізовану будову, він поєднує кілька поздовжніх ребер жорсткості і широкі водоевакуаційні канали. Плечові зони традиційно забезпечені глибокими поперечними прорізами для стабілізації траєкторії при вході в повороти.

Гума Continental SportContact 7 містить термостійкі присадки нового покоління, які ефективно захищають компаунд від перегріву.



СЕЙЧАС ЧИТАЮТ