Золотий Velar: лімітована версія розкішного кросовера вже в Україні

08 октября 2021, 12:26
Автор: Автомания

У 2022 році компанія Land Rover представить нове покоління флагманського Рендж Ровера та компактного кросовера Рендж Ровер Спорт. Інші моделі пройшли оновлення у 2021 році, тому готові дивувати шанувальників бренду стильним дизайнам та багатим оснащенням. Range Rover Velar також підготували до нового року оновленням електроніки, розширеною палітрою кольорів, а також лімітованою версією.

Чим дивуватиме оновлений Range Rover Velar?

Велар 2022 модельного року отримав 14 нових кольорів кузова, що значно розширило можливості персоналізації. Відтепер клієнтам пропонують купити Land Rover Range Rover Velar у розкішному коричневому відтінку Tourmaline Brown, урбаністичному Amethyst-Grey Purple, а також глибокому синьому Petrolix Blue. Також з'явилась лімітована версія Auric Edition, яка візуально відрізняється оздобленням елементів екстер'єру у стилі Auric Atlas.

Інтер'єр салону не змінився, а от технічне оснащення значно покращилось. Оновлені кросовери обладнали інформаційно-розважальною системою Pivi Pro (починаючи із комплектації S). Це інтелектуальна система, яка має власне джерело живлення та просте, інтуїтивно-зрозуміле меню. Вона автоматично активується, коли водій сідає у крісло та забезпечує доступ до головних налаштувань за 1-2 дотики до тачскріну. Pivi Pro оснащена технологією SOTA для автоматичного оновлення карт та програмного забезпечення.

Штатний клімат-контроль доповнили інноваційною системою очищення повітря Cabin Air Purification Plus. Це фільтр, який очищує повітря перед подачею у салон. Він уловлює бруд, пилок та інші часточки, розміром PM2.5. Починаючи з 2021 року система фільтрації оснащена датчиком, що контролює рівень CO₂. Коли концентрація вуглекислого газу у салоні перевищує норму, клімат-контроль вмикає функцію провітрювання та подає більше свіжого повітря. Керувати усіма функціями клімат-контролю тепер можна віддалено з допомогою додатку на смартфоні.

Зустрічайте Range Rover Velar у версії Auric Edition

Лімітовану модель називають "Золотий Велар", адже слово Aurum перекладається з латини як золото. Версія Auric Edition створена на основі Range Rover Velar у S комплектації та з пакетом персоналізації R-Dynamic. Від оригіналу оновлена модель відрізняється золотими елементами екстер'єру. А саме: решітка радіатора, накладки повітрозабірників та вентиляційних отворів, а також фірмовий напис на капоті.

 

Обмежена серія кросоверів доступна у трьох кольорах: сірий Charente Grey, білий Ostuni Pearl White та чорний Santorini Black. Усі варіанти розкішно виглядають у поєднанні із контрастним чорним дахом та золотими елементами екстер'єру. Образ доповнюють 20-дюймові колісні диски у стилі Mercurial Gloss Sparkle Silver з глянцевим покриттям. Для обшивки інтер'єру пропонують преміальну шкіру Windsor або тканину Kvadrat.



СЕЙЧАС ЧИТАЮТ