Мотоцикл Loncin Voge 500r

12 февраля 2020, 22:33
Автор: Автомания

Модель включає всі необхідні для драйва якості: потужність, динаміку, відмінну керованість, трендовий дизайн. Loncin Voge 500r — мотоцикл, який не поступається за технічними характеристиками будь-яким мотобрендам свого класу, залишаючись при цьому в більш доступній ціновій категорії. При виготовленні мотобайка були використані передові технології. З виходом цієї моделі компанія Loncin здійснила величезний ривок у мотобудуванні, і, сподіваємося, що вони не зупиняться на цьому.

Зовнішній вигляд і обвіс мотоцикла

Loncin Voge 500r — це «вуличний боєць», байк створений для міста. На цьому мотоциклі встояти в пробці просто неможливо, він «грає» з райдером, змушує бути першим. Зовнішній вигляд нагадує дуже багато байків іменитих брендів, але не схожий ні на один з них. Його габарити дозволяють протиснутися в будь-якому міжрядді, а його динаміка розгону здивує навіть досвідченого водія.

Loncin Voge 500r — байк street із сучасним пластиковим обвісом. Пластмасові елементи виконані з міцного якісного матеріалу. Обвіс ідеально підігнаний на стиках і не «шумить» під час руху. Демонтаж-монтаж пластикового обвісу при обслуговуванні мотоцикла не завдає клопоту власнику, всі елементи кріплення виконані з високою точністю. Кермо байка на цій моделі встановлено відповідно класу типу naked, що додає функціоналу управлінню і родзинки стилю. Футуристичний вигляд мотоцикла надає передня фара, яка, як і вся інша світлотехніка байка — LED, великого розміру. Доповнює образ інформативна електронна приладова панель з широким функціоналом, параметри на ній видно у будь-який час доби. На підніжці байка встановлені демпферні гумки, які гасять всю вібрацію на ногах. Регульовані курки гальма і зчеплення, короткохiдна ручка «газу» — все це доступне в базовій комплектації мотоцикла, що приємно здивує майбутнього власника

Двигун і трансмісія

Двигун просто не дозволить нудьгувати на вулицях міста: високотехнологічний, рядний, двоциліндровий, з 8 клапанами із двома розподільними та об'ємом 471 см3. «Серце» моделі з паралельним розташуванням циліндрів рідинного охолодження видає 46,2 к. с. (при 8500 об./хв.), його потужності і динаміки більш ніж достатньо — як у місті, так і за його межами. Надійна, перевірена часом інжекторна система живлення фірми Bosch та витрата 4 л/100 км приємно здивує власника півлітрового байка. 6-ступінчаста КПП дозволяє досить швидко і з економією палива розігнати Loncin Voge 500r до максимальної швидкості 180 км/год. без будь-яких надривів і ривків. По всьому діапазоні обертів відчувається впевнена динаміка мотоцикла.

Підвіска і гальмівна система

Підвіска відповідає призначенню стилю «вуличного бійця». Тип передньої підвіски — посилена гідравлічною вилкою перевернутого типу діаметром 41 мм. Її робочий хід — 120 мм, синхронізована із заднім моноамортизатором. Він працює через систему Prolink і має можливість налаштування по «преднатягу», підгонки параметрів під індивідуальну вагу водія і багажу. Ця підвіска прекрасно адаптована під міський стиль їзди і прогнозовано поводить себе на будь-яких швидкостях. Райдер відчуває зворотний зв'язок з байком, навіть входячи в найскладніший поворот. Гальмівна система має довговічні і надійні армовані магістралі. Дводискова і 2-поршнева плаваюча система гальм спереду миттєво зупинить Loncin Voge 500r при екстреному гальмуванні, а дискова однопоршнева задня система не дасть заду мотоцикла піти у «занос». Комплектується системою ABS, яка надає впевненості водієві при управлінні мотобайком у складних погодних умовах: дозволяє утримати його в рівновазі на мокрому асфальті.

Колісна база

На мотоцикл Loncin Voge 500r в базовій комплектації встановлені надійні, перевірені мотошини фірми Pirelli. Розміри: переднє колесо — 120/70-17 та заднє— 160/60-17. Ширина і діаметр «гуми» ідеально підходять для пересування байка на асфальті в будь-яку погоду. 

Loncin Voge 500r — мотоцикл для повсякденних поїздок містом. Дорожня посадка, упевнена динаміка, чудова керованість і прогнозоване гальмування не залишать байдужим райдера, який хоч раз проїхався на цьому мотоциклі. Дизайн представленої моделі буде зачаровувати перехожих своєю футуристичністю. Це молодіжний байк, який відповідає тенденціям сучасності. Технічні рішення і дизайн абсолютно виправдовують ціну мотоцикла, залишаючись доволі доступною в цьому класі мототехніки.

Технічні характеристики Loncin Voge 500r:

  • тип двигуна — рядний;
  • 2-циліндровий 4-тактний с паралельним розташуванням циліндрів;
  • рідинного охолодження;
  • 8 клапанів, система впуску DOHC;
  • робочий об'єм — 471 см3;
  • діаметр і хід поршня — 67х66,8 mm;
  • макс. потужність 47 к. с. при 8500 об./хв.;
  • макс. обертальний момент (Нм/при об./хв.) 43/5000;
  • система живлення — електронне впорскування палива;
  • тип зчеплення — багатодискове в масляній ванні;
  • КПП — 6 ступінчаста, ланцюг 520;
  • максимальна швидкість — 180 км/год.;
  • гальмо переднє — 2 плаваючі диска, 4-поршневі супорти;
  • гальмо заднє — дискове, гідравлічне;
  • шина передня 120/60-174;
  • шина задня 160/60-17;
  • дорожній просвіт — 185 mm;
  • суха вага — 195 кг.


СЕЙЧАС ЧИТАЮТ