Найпопулярніші моделі Renault в Україні в 2023 році

26 января 2024, 16:50
Автор: Автомания

Автомобілі Renault – відмінне рішення від французьких інженерів, які зуміли створити надійні, практичні та недорогі машини. Вперше світ дізнався про цей бренд у далекому 1899, коли брати Марсель, Фернан і Луї вирішили почати робити автомобілі. Сьогодні випуск машин від французького виробника продовжується і кожні кілька років йде оновлення тієї чи іншої моделі.

Нові автомобілі комплектуються різними системами та функціями, доповнюються комплектації, змінюється чи переробляється зовнішній вигляд. Тому цей бренд авто такий популярний в Україні, адже за відносно невеликі гроші можна отримати «нафарширований» автомобіль із низькою витратою палива та прийнятним комфортом. Перш ніж вибрати щось для покупки, потрібно в результаті зрозуміти, що саме обирають українські водії.

Рейтинг авто

Найбільшою популярністю користуються такі моделі:

  1. Megane;

  2. Sceniс;

  3. Kangoo;

  4. Laguna;

  5. Clio;

  6. Modus;

  7. Kadlar;

  8. Doccer.

Якщо оцінювати статистику, то більше 25% всіх автомобілів Renault в Україні припадає на модель Megane. Тому не зайвим буде детально описати автомобілі, що знаходяться на топових позиціях.

Renault Megane

Четверте покоління вийшло 2016 року, а оновлена версія 2020 року. Модернізація дозволила встановити в автомобіль нову світлодіодну оптику, передній бампер став агресивним, а також з'явився горизонтальний повітрозабірник. Радіаторна решітка також була перероблена.

Салон доповнюється елементами хрому, є непогана комплектація панелі, а мультимедійний блок має діагональ 9 дюймів. Примітно, що запчастини до Рено за посиланням shop.renault-kyiv.com.ua залишаються такими ж доступними, як і в попередніх поколіннях. Це відзначають багато водіїв, що демократична вартість витратних матеріалів та деталей – одна з причин обрати французького виробника.

Renault Sceniс

Універсальний автомобіль для сім'ї, в якому є велика кількість ніш, бардачків та відділень із кишенями для дрібниць. При цьому компактність автомобіля дозволяє виконувати численні маневри на дорозі та без проблем паркуватись.

Остання модель одержала оновлення зовнішнього вигляду. Усередині одна з фішок авто – це розташування щитка приладів посередині. Легкі модернізації торкнулися також двигуна. Дорожній просвіт збільшився, хоча він і так був великим.

Renault Kangoo

Універсальний автомобіль для комерції та сім'ї за рахунок того, що є пасажирські моделі та вантажні. Третє покоління цієї моделі створювалися за підтримки компанії Nissan. Габарити трохи збільшилися, зокрема, дорожній просвіт став 164 мм, а об'єм багажника складає 900 літрів, що набагато більше, ніж у попередніх версіях.

Renault Laguna

Універсальний легковий автомобіль, який уперше вийшов у 1999 році. Став конкурентом Megane і на вигляд ці автомобілі дуже схожі один на одного. Новинка як завжди пережила істотні зміни, передні крила стали трохи незграбними. Бензиновий мотор тепер має 160 кінських сил та 6 передач. Є 6 подушок безпеки, клімат-контроль та круїз. Бортовий комп'ютер дозволяє аналізувати всі потрібні показники автомобіля, а датчики паркування без проблем запаркуватись у тому чи іншому місці.



СЕЙЧАС ЧИТАЮТ