Самая юная чемпионка мира по дзюдо стала бренд-амбассадором Mitsubishi в Украине

25 апреля 2019, 22:24
Автор: Автомания
Компанія «Mitsubishi Motors Україна» починає співпрацю з українською спортсменкою Дар’єю Білодід. Наймолодша чемпіонка світу з дзюдо стане обличчям проекту «М’який шлях» і пропагуватиме спортивний підхід до керування автомобілем. 

Чому дзюдо? Тому що саме дзюдо як бойове мистецтво та філософія життя дуже популярне в Японії, на батьківщині бренду Mitsubishi. Дар’я Білодід — наймолодша чемпіонка світу з дзюдо й чи не найпопулярніша українка в Японії. А ще дівчина має активну життєву позицію, нині вона Посол доброї волі з питань туризму та культурних зв’язків між Японією й Україною. 
«Як японська інвестиційна компанія ми дуже зацікавлені у олімпійських іграх, які відбудуться в Токіо у 2020 році. А як компанія, що досить довго працює на українському ринку, ми хочемо зробити свій внесок у спортивний розвиток країни. Я запитав себе – хто ж буде потенційним олімпійським чемпіоном 2020 року? Дар’я була першою, про кого я подумав. Вона наймолодша світова чемпіонка з дзюдо за всю історію розвитку цього спорту і, як ніхто, достойно репрезентує цінності бренду Mitsubishi», — зазначив Нішiно Кейсуке, генеральний директор компанії «Ем Ем Сі Україна», офіційного імпортера автомобілів Mitsubishi в Україні.

Проект «М’який шлях», натхненницею якого стане Дар’я, має на меті підвищувати обізнаність водіїв щодо свідомого керування автомобілем і безпеки на дорозі. Ключовим для Дар’ї протягом співпраці з брендом стане безпечне водіння і, звісно ж, допомога спортсменам-дзюдоїстам на батьківщині та популяризування цього виду спорту.


«Перша суспільна ініціатива, яку ми плануємо реалізувати – це соціальний проект про безпеку на дорозі. Я нещодавно сама стала водієм і розумію, як це важливо, адже водій має нести відповідальність не тільки за себе, а ще й за інших людей», — коментує Дар’я Білодід. 

Дар’я Білодід, як і всі вольові спортивні натури, надає перевагу надійним машинам, що спрямовані на результат. У межах співпраці чемпіонка керуватиме автомобілем, який щомиті готовий рухатися до перемоги й драйвити — Mitsubishi Eclipse Cross. Ідеальний варіант для людини зі сталевим характером, цей кросовер легко долає будь-які труднощі на дорозі та вражає своїм сучасним спортивним дизайном.


«Україна та Японія схожі більше, ніж здається на перший погляд. Дві країни, які гідно пережили довгий і складний процес формування своїх культур та традицій. Саме тому дзюдо. Адже насамперед — це філософія. Окрім фізичного виховання, велику увагу приділяють духовності й концентрації, вчать, як бути стриманим, триматися гідно та поважати супротивника», — розповідає Нішіно Кейсуке, генеральний директор компанії «Ем Ем Сі Україна», офіційного імпортера автомобілів Mitsubishi в Україні.